BRABEX - BETROUWBARE BEVEILIGING

BRABEX

BRABEX staat voor BRAsschaatse BEveiligingseXperts.

Brabex is een installatiebedrijf gespecialiseerd in beveiliging en door ministerie van binnenlandse zaken alsook INCERT verzekeringsnorm gecertificeerd. Brabex is reeds meer dan 18 j actief in het installeren en onderhouden van alarmsystemen (inbraak- en branddetectiesystemen, alsook toegangscontrolesystemen en camerabewakingssystemen). Onze producten zijn van hoge kwaliteit en wij zijn steeds op zoek naar de laatste technieken en applicaties.

Door de steeds grotere vraag naar veiligheid en de lange betrouwbare ervaring is Brabex jaar na jaar doorgegroeid tot een gerenommeerde firma in zijn sector. Hierdoor staan wij garant voor een sterk, gekwalificeerd en ervaren team van gedreven medewerkers om ieder project van ontwerp, installatie tot onderhoud steeds professioneel uit te voeren. Wij hechten dan ook zeer veel aandacht aan na-service, die bij onze klanten zeer gewaardeerd wordt. De 24u service is hierbij een grote meerwaarde.

BRABEX is een team van professionele vakmensen: op de werf, bij de administratie of aan de tekentafel - bij het ontwerp van uw beveiligingsconcept. Brabex groeit al sinds 1995, jaar na jaar, door tot een gerenommeerd bedrijf in zijn sector. Dit is uiteraard te danken aan de inzet van betrouwbare medewerkers.

Brabex heeft maar één doel voor ogen: de specialist te zijn op het terrein van elektronische beveiligingssystemen.Of het nu gaat om de beveiliging van een appartement of een grote villa, een winkel of een industrieel bedrijf, voor ons is elke installatie even belangrijk.
Wij maken altijd een weldoordacht concept voor iedere specifieke situatie op, welke wij graag staven tijdens de bespreking van het voorstel. Brabex biedt u alle typen van beveiligingssystemen om iedere dreiging op te lossen.

Eens er een akkoord is, treedt de grote molen in werking. Het dossier wordt overgeplaatst naar ons klantenbeheersysteem. Documenten worden in gereedheid gebracht, maar vooral de installatie wordt voorbereid. Een datum en de benodigde materialen worden gereserveerd. De techniekers worden ingepland en gebrieft over de specificiteiten. Niets wordt aan het toeval overgelaten om de afwerking van uw installatie tot in de perfectie te vervolledigen.

Na installatie zal u een uitgebreide uitleg en demonstratie krijgen. De nodige documenten worden dan ook besproken en overhandigd.

Een welverdiende handdruk en een lach zijn dan ook onze doelstelling.

Uiteraard eindigt het hier niet, want na-service en onderhoud is een grote troef en verantwoordelijkheid van BRABEX voor onze tevreden klanten

Kennis en vakmanschap zijn ons wapenschild

Uw tevredenheid is onze voldoening

Met het oog op een veilige toekomst

Brabex

SERVICE EN 24U DIENST

Onze planningsdienst maakt tientallen afspraken per dag. Planning maakt een groot deel uit van onze administratie. Om zaken zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn kosten nog moeite bespaard.

Niet dringend

U wilt graag een afspraak maken voor de jaarlijkse controle van uw systeem of u merkt dat er iets niet 100% in orde is en wil dit graag eerstdaags laten nakijken, bel dan tijdens kantooruren op ons algemeen telefoonnummer. Wij maken direct met u een afspraak die voor onze diensten past, maar vooral ook voor U. U kunt dat ook via ons contactformulier doen.

Dringend - 24h service

Voor afspraken die best zo snel mogelijk gemaakt worden kan u steeds contact opnemen met onze diensten. Tijdens kantooruren belt u altijd het beste op ons algemeen nummer 03 653 00 22 en krijgt u iemand van ons team aan de lijn. Buiten kantooruren hebt u bepaalde keuzes om doorgeschakeld te worden naar onze 24 uren dienst of een antwoordapparaat in te spreken.

ERKENNING EN CERTIFICATIE

Brabex zelf als installateur alsook onze producten zijn gecertificeerd door de nodige instanties en keuringen, zowel door BIZA(ministerie van binnenlandse zaken), INCERT (BVVO: beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen alsook de Europese normen).

In the picture

vraag vrijblijvend advies en offerte aan .