CAMERABEWAKING

Via het plaatsen van camera's heeft U een veel beter overzicht van wat er zich afspeelt in en rondom uw woning, bedrijf of winkel.

Via het plaatsen van bijkomende opname apparatuur kan men tevens terugkijken in de tijd.

Met de huidige camera's kan men een zeer hoge kwaliteit krijgen van beeld. Tevens is alles in kleur uitvoerbaar wat de duidelijkheid vergroot.

Wij hebben een zeer uitgebreid gamma van camerasystemen, gaande van een enkele camera met monitor voor een laag budget tot uitgebreide systemen met digitale opname toestellen en bestuurbare camera's.

De huidige digitale technieken geven een aantal belangrijke extra's aan camerabewaking. De opnamekwaliteit en de opnametijd zijn sterk verbeterd. Tevens is het nu eenvoudig om via intranet en internet toepassingen van uw beelden op verschillende plaatsen te bekijken. Er is tevens een systeem waarbij de meldkamer na het ontvangen van een alarmmelding beelden van ter plaatse kan bekijken. Als zij verdachte personen zien zullen zij verdere acties ondernemen.

Al onze systemen slaan de beelden op van meerdere camera's over een periode van meerdere weken. Enkel en alleen wanneer er beweging is in het beeld van de camera, wordt dit ook effectief opgenomen. Dit maakt het voor de eigenaar bijzonder gemakkelijk om opgeslagen beelden te bekijken. Je staart nooit naar een beeld waar niets in te zien is.

Tevens kunnen de beelden, zowel live als opgenomen, van op afstand vanop gelijk welke computer, via het internet, bekeken worden. Dit kan ook op smartphones en tabloids. Onze systemen worden uitgewerkt volgens de behoeften van de gebruiker.

Een camera bewakingssysteem voor een universitair ziekenhuis heeft uiteraard andere specifieke vereisten, dan die voor een particuliere eigenaar van een woning die zijn veiligheid hoog in het vaandel draagt.

Camera's worden steeds "normaler" in ons dagelijks straatbeeld. Reeds vele ondernemers hebben er de voordelen van ontdekt. Tegenwoordig is de kans groot dat je bij de bakker of de slager "gezien" wordt. Maar ze zijn ook niet steeds bedoeld om foute of slechte dingen mee op te sporen. Ze worden steeds meer ingeschakeld om onze algemene veiligheid en comfort te verhogen.

Een klein praktisch voorbeeldje, stel dat je bij de slager je rekening betaald hebt. Bij thuiskomst blijkt dat je hebt teruggekregen op een briefje van 20 euro, maar je weet zeker dat je met een briefje van 50 had betaald. Een lastige situatie. Gelukkig heeft je slager geïnvesteerd in een camerabewakingssysteem waarop duidelijk te zien is dat jij inderdaad een briefje van 50 euro overhandigt. Het wisselgeld dat je terugkrijgt is op 20 euro, maar op dat moment heeft niemand dat in het snuitje, want jullie zijn volop aan het spreken over het voorval dat zich gisteren in het centrum van het dorp heeft afgespeeld...

Een juiste keuze tussen de verschillende systemen zullen we dan ook graag met u analyseren en uitwerken:

Welke vraag of discussie kun je beantwoorden met camerabewaking ?

Deze situaties zijn op te lossen door eenvoudige technieken : het plaatsen van camera’s.