INBRAAKBEVEILIGING

Waarom elektronische beveiliging? BEDRADE en DRAADLOZE alarmsystemen

Elektronische beveiliging is ook naast de organisatorische en mechanische beveiliging meer en meer een noodzaak geworden.

U denkt dat goede sloten en rolluiken de hedendaagse indringer buitenhouden? Stel dat een indringer toch een weg naar binnen vindt; door het klapraampje van de WC, of door het uitsnijden van het verandaraam, of door het gebruik van zwaar materiaal waardoor het slot van de bergingdeur niet voldoende weerstand bood.

Hierbij is een elektronische beveiliging (alarmsysteem) een goede oplossing waardoor de indringer op de vlucht zal gaan. Anders zou hij uren de tijd hebben om heel uw huis te doorzoeken en eventueel grote schade (ook psychische) aan te richten. U zou versteld staan hoeveel waarde u in huis heeft.

Diefstallen worden tegenwoordig meer en meer door gelegenheidsinbrekers gepleegd. Zij zoeken hun slachtoffers niet uit omwille van de waarden die er te rapen zijn, maar wel in functie van het risico, dat ze op het moment zelf lopen om met succes hun slag te kunnen slaan.

Iedereen loopt vandaag de kans ermee geconfronteerd te worden.

Wij willen u niet bang maken, maar trachten U langs deze weg te bereiken en U over deze problematiek te laten nadenken.

Niet iedereen loopt evenveel kans een inbraak mee te maken. Er zijn een groot aantal elementaire zaken die we kunnen doen om het de inbreker moeilijk te maken.

Wat ik U alvast kan vertellen is dat de zichtbare aanwezigheid van een alarminstallatie een zekere en bewezen preventieve werking heeft.

“Bij ons is niets te rapen.”
Dit moet zeer relatief bekeken worden. Meestal zijn het juist kleine sommen geld en gemakkelijk verhandelbare voorwerpen die gestolen worden (fototoestel, juwelen, videorecorder, lederen vest,…). Ook de erfstukken waaraan u zo gehecht bent, hebben een grote emotionele waarde.

Het veilig gevoel dat u hebt is zeker niet te verwaarlozen:

Men hoort het vaak van mensen met een alarmsysteem:
Het geeft een gerust en veilig gevoel. Je kan tenminste met een gerust geweten je huis verlaten of gaan slapen.”

Wat houdt een beveiligingsinstallatie in?

Installatie en bedrading

Materiaal

Onderhoud

Onderhoud en dienst naverkoop Ons database houdt elk detail over uw systeem bij. Telkens wij ter plaatse komen of van op afstand via de PC een aanpassing doen, wordt dit alles geregistreerd in ons gegevensbestand. Zo weten wij steeds wanneer het weer eens tijd is voor de jaarlijks preventieve controle van uw beveiligingssysteem. Daarvoor nemen wij met u contact op. Een functionaliteit van onze website is de module contactformulier.

Uit het voorgaande kan je afleiden dat beveiliging maatwerk is, zeker wat betreft de elektronische maatregelen. Het is specialistenwerk en moet geplaatst worden door een vakman. Voor verdere inlichtingen en persoonlijk advies kan U steeds beroep doen op BRABEX, 03/653.00.22.